Bram’s Marathon Rijen

Datum: zondag 18-4-2021 (AFGELAST VANWEGE DE AANBLIJVENDE CORONA BEPERKINGEN)

Schrijf je nu in: https://inschrijven.nl/form/2021041813362-nl

Afstand: Halve marathon (1 ronde) en Hele marathon (2 ronde, met doorkomst op de atletiekbaan).

Tijdstip: start 9.30u – 9.45u (8 startwaves) – er wordt om de 2 minuten gestart (per wave). Aankomst tussen 8.30 en 9.00u.

Locatie: start, doorkomst en finish van beide afstanden op atletiekbaan van AV Spiridon, Rijen. Het parcours gaat over de geasfalteerde fietspaden door het mooie bosgebied Surae.

Informatie: Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie en laatste wijzigingen. https://www.facebook.com/events/1009093109614490?active_tab=about

*Voor de Jeugdloop is het op dit moment niet mogelijk om in te schrijven

Hoe zorgen wij dat deze Marathon Corona Proof georganiseerd kan worden:

Startnummer: vanaf vrijdag 9 april 2021 – zaterdag 17 april 2021 kan het startnummer worden afgehaald bij Loperscompany Tilburg aan de Willem II straat 100. Houdt onze informatie hier nog even over in de gaten…

Aankomst: Bij aankomst laat je je startnummer zien om binnen te komen. Geen startnummer = geen doorgang. We zullen hier streng op toezien. Helaas kunnen we vanwege de beperkende maatregelen geen bezoekers / supporters toestaan. Wel kunnen supporters helpen als vrijwilliger buiten de locatie van AV Spiridon om. Ze kunnen zich aanmelden voor 5 april bij de organisatie.

Kleedkamers / omkleden: Omkleden kan op de daarvoor bestemde buitenlocaties. Het clubgebouw van AV Spiridon blijft gesloten. Kom in sportkleding. Tassen en kleding kunnen op een vaste plek (in jou bestemde kleurvak) worden opgeborgen.
*afgesloten terrein, geen bewaakte tassen opberg locatie

Toiletten: De toiletten in het clubgebouw zijn open. Er is een mannen en een vrouwen toiletgebouw. Er is een duidelijke looproute gemarkeerd waar je je aan dient te houden. De ingang en uitgang van het toiletgebouw bevinden zich op verschillende plaatsen. Een vrijwilliger coördineert het gebruik van het toilet.

Kleur vakken: Er worden 4 kleur vakken gemarkeerd op het Spiridon terrein. In je kleur vak kun je je tas en kleding opbergen. Op je startnummer vind je tot welk kleur vak jij behoort. Er mag niet gewisseld worden met een andere deelnemer. De vakken zijn op aantal personen ingedeeld. Wachten doe je in je kleurvlak op gepaste afstand van de andere deelnemers in het vak. Je hebt voldoende ruimte om in te lopen.

Startprocedure: 10 minuten voor de start wordt er een signaal gegeven en begeef je je naar het middenterrein, draag hierbij een mondkap. Op het middenterrein ga je bij een pion staan in het kleurvlak dat overeenkomt met je startnummer. De pionnen bevinden zich op ruim 1,5 meter van elkaar. Per wave worden jullie naar de startlijn begeleid en zal het mondkapje in de bestemde prullenbakken gedeponeerd mogen worden. Er wordt gestart in baan 1, 3, 5. Op deze manier kan er voldoende afstand worden gewaarborgd.

Route: Een plattegrond van de route wordt komende weken gedeeld. Ook zal er een filmpje gemaakt worden van de route die vooraf te bekijken is. Bij het afhalen van je startnummer ontvang je een plattegrond van de route. De route is tevens uitgepijld met borden. Een voor- en achter fietser fietsen mee tijdens Brams Marathon Rijen.

Drankpost: Per ronde zijn er 3 drankposten waar water en sportvoeding klaarstaat. Deze dient zelf van de tafels gepakt te worden. Wil je zelf drank of voeding kwijt dan is het toegestaan om deze op de post (zelf of door iemand anders) neer te zetten. Drankpost t.h.v. Kalix Berna bij km 9,6 en km 14,8 en een drankpost bij km 20,8

Finish: Natuurlijk is nagenieten en je ervaring delen met andere lopers een moment om naar uit te kijken. Helaas moeten we hier wel streng in zijn en vragen we je kort na de finish het terrein te verlaten. We zullen hier ook op toezien. Natuurlijk lezen we wel graag jullie reactie en bevindingen over Brams Marathon Rijen op de Facebookpagina.

Podium: Er is een prijsuitreiking voor de nummer 1, 2 en 3 van elke afstand (halve / hele) en categorie (mannen / vrouwen). De prijsuitreiking is nadat de 3e loper van die afstand en categorie binnen is. Zo verspreiden we de “drukte” bij de prijsuitreiking.