Bodycenter Gilze

Bodycenter Gilze is uitgerust met een Slank-Sport-Studio &  Cyclingcenter en staat al sinds 2015 voor persoonlijke aandacht, professionele & enthousiaste begeleiding in aangename sportruimtes en een gemoedelijk sfeer.

In onze slank-sport-studio kunt u op een gezonde manier afslanken en / of op gewicht blijven met de Thermo Fysiche Methode. De Thermo Fysische Methode bestaat uit het trainen in een warmtecabine van 37 graden met infrarood warmte en ozonbehandelingen in de ozon stoomcabine. U krijgt gezonde voedingsadviezen en wordt positief begeleid tijdens en na het afslankproces.

Er wordt steun geboden op moeilijke momenten en u wordt gemotiveerd en gestimuleerd om te bereiken waar wij samen voor gaan: strakker in je vel, centimeters minder, op gewicht blijven op een gezonde manier of gewoon lekker sporten in een warmtecabine omdat het zo aangenaam is voor uw gewrichten.

Ook voor mannen is deze methode perfect om plaatselijk of geheel af te slanken.

Ook persoonlijk voedingsadvies is mogelijk, op maat gemaakt en op uw persoonlijke leefsituatie afgestemd met tips & motiverende voedingsconsults.