Bootcamp

Wil jij ook fit en gezond worden? Lijkt het je gaaf om in de buitenlucht te trainen in de vorm van bootcamp? Meld je dan gauw aan voor een Training op jouw niveau!

Wij bieden voor ieder wat wils aan:

 • Basic Bootcamp
  De Basic Bootcamp is voor een ieder die graag wil bewegen onder begeleiding van een instructeur met een groep gelijkgestemden, waardij gezelligheid belangrijk is. De training is een volwaardige Bootcamp waarbij oefeningen eventueel worden aangepast naar een ieders niveau.
  Het is een mooie instap voor een ieder die zich tot doel heeft gesteld om weer te gaan sporten na een langere tijd minder actief bezig is geweest.
  Meedoen is hier belangrijker dan streven naar het uiterste. Deze trainingen worden verzorgt door Monique en Marielle. Zij weten je te enthousiasmeren voor de Bootcamp en het buiten sporten. Hoe mooi zou het zijn als jullie samen een goede basisconditie kunnen realiseren zodat je door kan groeien naar de normale Bootcamp trainingen.

 • Regular Bootcamp
  Bram van Osch is jouw instructeur voor de Bootcamp trainingen. Hij motiveert jou om net dat stap je meer te geven en het maximale uit de training te halen. Ben jij op zoek naar resultaat, dan ben je bij Bram aan het juiste adres.
  Elke bootcamp bestaat uit een functionele warming up, kern en cooling down. Het is een full body workout waarin we gebruik maken van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere natuurlijke obstakels. Er zullen daarnaast ook materialen gebruikt worden, zoals banden, touwen, kettlebells, speedladders, sand bags of een TRX Suspension.
  Naast de gewone trainingen organiseren wij 1 x per maand een bostraining en hebben we 1 week per maand de Fighting Bootcamp, waar we gebruik maken van Bootcamp in combinatie met Kick-box technieken en materialen.
  Ben jij gewend te bewegen en houd je van een uitdaging? Dan moet je bij BraboBram zijn.

 • Vitaliteits Bootcamp
  Ik hoor je al denken ’dat is niks voor mij’;  fysiek veel te zwaar, altijd slecht weer, ik ben veel te stijf en stram. Maar, als je een klein beetje sportief bent en goede zin meeneemt kom je een heel eind. De meeste oefeningen kun je op meerdere niveaus uitvoeren en dat weer in Nederland valt meestal best mee. We beginnen rustig en je zult snel zien wat het doet voor je lichaam en conditie. Buiten sporten is een stuk leuker dan in een muffe sportzaal en samen kan je veel meer dan in je eentje!
  Samen gaan we voor vitaliteit en hoe leuk is het om hierbij ook nog eens andere gelijkgestemde te ontmoeten.Naast het sporten lijkt het ons leuk om af en toe een gezamenlijke activiteit te organiseren met natuurlijk een hapje en een drankje.
  De lessen worden gegeven door Lea. Zij heeft naast haar diploma AALO Bootcamp Instructeur ook het Certificaat 50+Fit. De begeleiding is dus afgestemd op jouw situatie en de uitdagingen die bij het leven horen om vitaal te blijven.


Kies uit een abonnement voor onbeperkt bootcamp of 1x in de week. Voor het gehele overzicht van tarieven klik je hier.

De aanvangstijden voor de diverse typen Bootcamp staan hier.ALLE TRAININGEN VAN BRAM’S BOOTCAMP ONDERSCHEIDEN ZICH DOOR:

 • Persoonlijke Begeleiding
 • Periodieke Lichaamsmeting
 • Voedingsplan
 • Wekelijks een nieuw programma
 • Sporten met FUN als Motivatie
 • Stimulans door het samen sporten
 • Regelmatig extra evenementen