Het Team

Bram van Osch

Personal trainer
Bootcamp trainer

Mijn naam is Bram van Osch, mijn hele leven ben ik al bezig met sport en dienstverlening. Omdat ik al meer dan 20 jaar in een dienstverlenende sector werk heb ik door de jaren heen redelijk wat mensenkennis op gedaan. Wat ik vooral heb gemerkt is dat ik met mijn enthousiasme, sociale en open houding snel als vertrouwenspersoon word gezien. Mijn kwaliteit als trainer zal daarom vooral bestaan uit coachen. Als coach wil ik het mogelijk maken de mindset van mensen te veranderen waardoor ik hen gelukkiger en fitter kan maken. Ik wil mijn passie graag met jou delen en er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen fit worden en er een gezonde levensstijl op na houden.

Sportieve groeten,

Bram’s Bootcamp

Bram’s opleidingen:

AALO Bootcamp Instructeur
AALO Personal Trainer / Coach
AALO Fitness Master
AALO Fitness Trainer Level 2
AALO Fitness Trainer Level 1
AALO Kickbox Instructeur
Bewegingsdeskundige seniorensport opleidingen 2000Lea Glazenburg

Vitaliteits trainer

Hallo, ik ben Lea Glazenburg en ik ga voor Bram’s Bootcamp bootcamplessen verzorgen voor senioren. Na het opzeggen van mijn kantoorbaan begin dit jaar ga ik met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan. Ik ben 61 jaar en bootcamp zelf al een jaar of zes met heel veel plezier en kan niet wachten om dat plezier ook over te brengen op andere.

Bram heeft al heel lang het plan om te starten met een groep voor de iets minder jonge, maar enthousiaste sporters. Toen hij mij voorstelde om dat voor hem te gaan verzorgen was ik meteen enthousiast. Hoe leuk is het om anderen te coachen bij iets waar je zelf altijd heel blij van wordt.

De keuze was dus snel gemaakt en inmiddels heb ik het diploma AALO Bootcamp Instructeur behaald en het Certificaat 50+Fit.  Het is tenslotte wel belangrijk om te weten waar je mee bezig bent! Een cursus levensreddende handelingen en eerste hulp aan sporters staat binnenkort ook nog op de planning. Ik heb er heel veel zin in en hoop heel veel mensen enthousiast te maken voor Bootcamp.

Sportieve groeten,

Lea Glazenburg

Lea’s opleidingen:

AALO Bootcamp Instructeur
Certificaat 50+Fit