Klanten aan het woord

Menno Stads (40)

“Voordat ik met Bram aan de slag ben gegaan zat ik niet zo lekker in mijn vel. Druk met mijn werk in de horeca, privé liep ook alles even wat minder. Steeds meer en laat eten en regelmatig een borreltje teveel. Ik was echt te dik en vaak lusteloos. Bram heeft een programma op maat geschreven en me persoonlijk begeleid. Ik ben nu 20 kg afgevallen en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Achteraf gezien was het helemaal niet zo zwaar als ik had gedacht, maar dat komt voor een groot deel door het enthousiasme van Bram. Hij heeft me echt een nieuwe kant van mezelf leren kennen en getoond dat iedereen gelukkiger kan zijn door fitter te worden.”


Yvonne Marcelissen (45)

“Sporten bij/met Bram en de groep, is meer dan gewoon leuk! Iedere keer weer anders, en alle spieren in je lijf komen écht aan de beurt. Ook conditioneel ben ik gegroeid. Heerlijk om buiten in het bos bezig te zijn met een leuk gemotiveerd gezelschap. The Viking Run Mud Edition was onze eerste obstacle run, wow geweldig!! Grenzen verleggen… op naar de volgende uitdaging. Ik heb er zin in!”


Chantal Oprins-Dujardin (39)

“Juni vorig jaar zat ik niet lekker in mijn vel en hoorde ik dat Bram bezig was met een opleiding tot Personal Trainer. Ik ben toen naar hem toe gegaan en heb gevraagd of hij mij kon helpen om “de knop om te zetten”. Eind augustus was het zover, Bram had een programma in elkaar gezet en ik ging onder begeleiding van hem aan de gang. 2x in de week met hem en 2x in de week zelf. Samen met hem en diëtiste Marije van Dun ben ik er in geslaagd om met Kerst mijn streefgewicht te bereiken. Zonder deze superbegeleiding was mij dat nooit gelukt.”


Anielka Menner (42)

“Nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden, laat staan door de modder kruipen! Door de bootcamp trainingen van Bram is mijn conditie aanzienlijk beter geworden. Zelfs mijn man begrijpt niet wat er gebeurt! Door Bram ben ik echt gemotiveerd geraakt om actiever bezig te zijn en merk ik wat bewegen voor effect heeft op mijn lichaam. Heerlijk om ook op het werk fit rond te lopen!”


Wendy de Swart;
18-01-2017

Ik ben Wendy de Swart en ben nu 29 jaar. Al een hele periode was ik niet tevreden met mijn lichaam. Regelmatig geprobeerd om ‘op te letten’ met eten, snoepen etc. Nadat ik eind vorig jaar een vervelende periode achter de rug had waarbij er weer wat kilo’s aangekomen waren was ik vastbesloten. Hier moest iets aan gebeuren! Dus; hoe cliché ook, ik had bedacht om vanaf 1 januari af te gaan vallen. Goede voornemens zogezegd! Met de steun van mijn lieve vriend moest dit zeker gaan lukken!

Maar toen.. hoe ging ik dat aanpakken? Opletten met lekkere koekjes in de avond, geen chipjes meer in het weekend en geen ongezonde tussendoortjes meer, had ik al vaker geprobeerd. Dit hield ik helaas steeds niet lang vol en had weinig effect. Ik wilde dit keer iets anders proberen, iets wat zou gaan werken voor mij! Ik ben op internet gaan kijken naar verschillende soorten diëten. Ik sportte al langer bij Keth’s bodycenter en had daar al ook eens het “Prodimed dieet” voorbij zien komen, maar had hier nooit echt aandacht aan gegeven. Toen toch maar eens een afspraak gemaakt met Kethlin om me te laten informeren over dit dieet. Na deze afspraak was ik gelijk enthousiast! Een dieet met 5 fases, waarbij je begint met alle 6 de ‘eetmomenten’ op een dag te vervangen door zakjes van het Prodimed-dieet en dat je langzaam terug opbouwt naar ‘normale’ gezonde maaltijden en tussendoortjes. Zelf kan je bepalen hoe lang je de verschillende fases wil volgen, met je streefgewicht in je achterhoofd.

Ik had voor mezelf geen concreet streefgewicht in gedachte, maar mijn doel was ‘strakker worden’. De eerste week van januari 2016 ben ik begonnen met Prodimed. De verschillende maaltijd-vervangende zakjes vielen me niet tegen. Havermout met rood fruit in de ochtend, omelet met wat rauwkost in de middag en bijvoorbeeld een kop bouillon met een pannenkoek in de avond, aangevuld met groenten. De eerste weken ‘vlogen’ de centimeters eraf en ook de weegschaal gaf steeds lagere cijfers weer. Dit werkte uiteraard extra motiverend! Naast dit dieet te volgen ben ik ook meer gaan bewegen. Vanaf die tijd doe ik wekelijks aan bootcampen, hardlopen en sporten in de warmtecabine. Sommige dagen gedurende het dieet waren best lastig (zoals bijvoorbeeld het weekend KPJ toneel waar ik aan mee speelde, de 5 dagen carnaval en de  verschillende verjaardagen en feestjes) maar met wat aanpassingen waren die uiteindelijk ook prima te doen! Eind maart was mijn dieet klaar en was ik tevreden met mijn behaalde resultaat. Nu uitdaging 2; het zo houden! Een dieet volgen is nog niet het moeilijkste; per maaltijd wordt precies verteld wat je kan/mag eten. De overgang naar ‘een gezonde levensstijl’ zit ook in Prodimed-plan verwerkt met een lijst wat je vaak mag eten, minder vaak mag eten en liever niet moet eten. Samen met mijn vriend heb ik hier een weg in gevonden die voor mij goed werkt. Ik weet wat ik beter wel/niet kan eten, en zorg dat ik de meeste ongezonde dingen ook gewoon niet in huis haal. Daarnaast beweeg ik veel meer dan voorheen, toen deed ik erg weinig aan sport. Ik had dit zelf ook niet gedacht, maar ik voel mezelf hier echt veel beter door. Wanneer ik me een keer laat gaan met ongezonde dingen, compenseer ik dit weer door een dag later bijvoorbeeld extra te gaan sporten. Als ik een keer geen zin heb om te sporten probeer ik ook wel eens te compenseren door de avondmaaltijd zo te veranderen dat hij weinig koolhydraten bevat. Dit is inmiddels een soort levensstijl geworden en mijn vriend en ik zijn hier heel blij mee. We zitten beide beter in ons vel, zijn bewust bezig met wat we eten en we bewegen veel. Door iemand te hebben die je stimuleert en met je mee doet, kun je het veel beter volhouden! Toch is ook het weegmoment bij Kethlin zeker een goede stok achter de deur en een extra stimulans om steeds weer op te letten en niet terug te vallen in het oude patroon. Je hoort het van iedereen, maar ik kan het uit eigen ervaring zeggen; wanneer je veel sport en gezond leeft, voel je je echt vele malen beter! En dit gevoel gun ik iedereen!


Marja Verschure

15 oktober 2015

Na een zware rugoperatie vorig jaar september Was ik behoorlijk aangekomen. Ik sporte daarvoor 5x per week …en ineens kon ik niks meer. Ik heb een eigen kapsalon dus heb mijn rug heel hard nodig….En Al dat extra gewicht draag je mee waardoor mijn rug nog meer achteruit ging. Ik voelde me vreselijk met mijn 80 kg….ik ben 1.70cm en dus moest de knop om!
Ik ben bij Kethlin Biemans begonnen met het Prodimeddieet en warmtecabines in maart 2015. Het sporten in warmte cabines is goed voor mijn rug omdat deze niet belast wordt tijdens oefeningen en je romp word sterker.
Ondertussen weeg ik 63 kg…. (streef Was 65kg) en is er 93,5 cm af! Van maat 40 naar 36 en voel me supergoed!
Waarom Keth’s? De begeleiding is super! !!!
Ik sport nog 3 x per week omdat dit heerlijk is…en dieet (verandering van eetpatroon ) is goed om vol te houden. Zelfs mijn vakantie niet aangekomen!
Ik voel me weer energiek en beweeglijk.
Kethlin en team superbedankt voor jullie support!!! ook wanneer het ff zwaar Was, waren jullie er!
Ik kan een ieder die gewicht wil verliezen Bodycenter Gilze zeker aanraden!!! En dat doe ik ook in mijn salon. …


Debby Sprangers

oktober 2015

Hallo allemaal,

Inmiddels ben ik een trouwe Keth’s- ganger.
Na mijn 2e zwangerschap in 2009 was ik al eens begonnen, daarna een hele poos gestopt en nu heb ik het weer opgepakt per 4 februari 2015.

Ik voelde me even niet zo lekker in mijn vel, ik vond mezelf te zwaar, en mijn broeken gingen niet meer dicht. Grrrr…..
Een hele goede reden om voor mezelf de knop om te zetten en er weer voor te gaan!
Ik woog op 4 februari 2015 69,0 kilo.
Ik ben 41 jaar en ben 1.65 m.
Dus weer tijd voor Keth’s!!
Ik ging vanaf 4 februari 2 keer per trouw de cabine in.
Ook doe ik 1 x per week spinning bij Keth’s. Dat doe ik om mijn conditie op peil te houden, en omdat ik dit erg leuk vind.
Inmiddels zat mijn gewicht op 59,7 kg, op 16 april 2015.
Dus in ruim 2 maanden tijd al een fantastisch resultaat!

Ook ben ik wat meer gaan letten op mijn voeding. Ik wilde geen honger lijden, maar ik heb nu veel meer regelmaat ingebouwd door op vaste momenten op de dag te eten.
’s Ochtends start ik met magere yoghurt met fruit. Tussendoor wat eten in de ochtend.
In plaats van een boterham met chocopasta neem ik nu mager beleg, ik eet zelfs tussen de middag meer dan van te voren!
Ook rauwkost tussen de middag eten, en in plaats van vla neem ik nu yoghurt. (met fruit of cruesli)
Avondeten doe ik nog steeds hetzelfde, maar wissel het wel eens af met wat meer mager vlees.

Het is dus van belang WAT je eet, deze tip wil ik aan iedereen meegeven!
Ik ben me er nu veel meer van bewust WAT ik naar binnen werk, en ik besef nu ook dat gezonde dingen ook erg lekker kunnen zijn!
Je hoeft echt geen honger te lijden. Soms spring ik ook wel eens uit de band en heb af en toe wel eens zin in een vette hap. Dat mag ook best wel eens een keertje, probeer dit wel te beperken en je zoveel mogelijk aan een bepaald schema te houden waar je jezelf fijn bij voelt, en wat ook haalbaar is voor jezelf.

13 okt. 2015 was de laatste meting en ben blij dat ik lekker stabiel blijf met deze methode.
In totaal ben ik nu ruim 80 cm kwijt. Dat is voor mijzelf ook genoeg. Van broekmaat 40 naar
36 gegaan.
Met name het gebied rondom mijn buik-maag en taille hebben een ware metamorfose ondergaan!
Mijn streefgewicht heb ik bereikt, ik blijf nu 1 x per week in de cabine gaan, en 1 x per week fietsen.

Kethlin, bedankt voor al je goede tips!
Binnenkort vier jij het 10-jarig bestaan van Bodycenter Gilze.
Inmiddels een bekend begrip in Gilze, niet meer weg te denken uit ons dorpke.
Je doet het super goed, ook een compliment voor al jouw medewerkers.
Ik hoop nog lang bij jou te mogen sporten.

Yvette Verhees

Ik heb altijd gevoetbald, maar ben daar mee gestopt, oa vanwege veel blessures. Ik wilde graag sporten maar wist niet zo goed wat ik wilde doen. In juni 2013 ben ik begonnen bij Kethlin met 2x in de week trainen in de warmtecabine.

Al snel merkte is dat ik me fitter voelde en ben ik na de vakantie ook begonnen met 2x in de week hardlopen. Ik heb altijd gezegd dat ik niet kan hardlopen, maar ik had al snel in de gaten dat het echt iets is wat je op moet bouwen. Momenteel loop ik 1x in de week hard, en sport ik 2x in de week bij Kethlin. Ik ben nu een half jaar bezig, en heb mijn doel gehaald! Dit is echt snel gegaan, ik ben 10 kilo afgevallen. Ik zit nu op mijn streefgewicht, en dit wil ik nu graag zo houden. Ik heb afgelopen half jaar natuurlijk ook op mijn voeding gelet, maar in het weekend ging ik nog steeds uit en dronk ik wijntjes. En natuurlijk zijn er dagen bij dat ik ‘ongezond’ eet, als je het daarna maar weer oppakt, kan dat voor een keer geen kwaad. Ik had geen zin heel mijn leefstijl om te gooien om af te vallen. Ik blijf nu lekker 2x in de week bij Kethlin sporten, en wil hier gewoon mee doorgaan.

Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb, ik zit nu veel lekkerder in m’n vel. Ook ben ik fitter dan dat ik ooit geweest ben. Hier wil ik Kethlin graag voor bedanken!

Sylvia Reinieren

In november 2010 ben ik bij Kethlin begonnen met 2x per week trainen in de warmtecabine. Geleidelijk aan was ik de afgelopen jaren steeds zwaarder geworden en had ik ook nagenoeg niets aan sport gedaan.

Twee keer per week een half uurtje trainen is gemakkelijk in te passen en ook goed om vol te houden. Ik merkte al vrij snel dat mijn conditie verbeterde.

Omdat het afvallen nog maar moeizaam ging ben ik mij 2011 met het Prodimed dieet begonnen. Ik had van verschillende diëtistes gehoord dat zij hier ook achter stonden en besloot dit te gaan proberen. Dankzij de goede uitleg en begeleiding van Kethlin is het me gelukt om dit consequent vol te houden en af te vallen.

Ik zit nu op mijn ideale gewicht en ben zelfs tijdens 3 weken vakantie in Spanje geen gram aangekomen.

Natuurlijk let ik wel op wat ik eet, maar je leert dat gezonde voeding ook lekker kan zijn. Wat ook heel fijn is dat je over je gehele lichaam tientallen centimeters verlies en mensen het ook al heel snel zien dat je veel slanker bent.

Al met al zit ik nu letterlijk en figuurlijk veel beter in mijn vel en daar wil ik Kethlin en haar team hartelijk voor bedanken!


Toos Graumans

Ik ben al bijna vijf jaar bij Kethlin aan het sporten in de warmtecabine’s. Nog steeds ga ik er graag naar toe, het is altijd gezellig en als je eens een keer niet zoveel zin hebt weet Kethlin je toch te motiveren.

Ook ben ik al vele jaren aan het lijnen, met veel moeite wat gewicht verliezen en net zo gemakkelijk weer net zoveel (of meer !!) aankomen.
Ik had genoeg van al dat gejojo en wilde nu eens serieus iets gaan ondernemen om blijvend gewicht te verliezen.

Echter alleen sporten is voor mij niet genoeg om mijn uiteindelijke doel, gewicht te verliezen, te realiseren.

Toen ik hoorde dat Kethlin met Prodimed ging beginnen heb ik me meteen aangemeld en ben op 11 januari 2010 begonnen met het dieet.

De kilo’s vlogen er inderdaad af in snel tempo zeker in de beginfase, en de begeleiding van Kethlin stimuleert je en motiveert je enorm om het vol te houden en er voor te gaan !!

Door nu, zonder Prodimed-dieet, zo gezond en verantwoord mogelijk te eten en natuurlijk veel sporten en bewegen, ga ik er voor zorgen dat die kilo’s er afblijven.

Ook nu is de begeleiding van Kethlin, zeg maar de na-controle, een stimulans om jezelf goed in de gaten te houden.

Ik voel me veel beter in mijn vel zitten en ben veel fitter, heb meer energie en zin om dingen te doen, mijn kleding staat veel beter en iedereen om
me heen is blijer met hoe ik nu ben, reden te meer om niet meer terug te willen naar hoe ik was.

Kethlin bedankt voor je begeleiding en support.

Groetjes
Toos Graumans


Monique

Trots wil ik me even voorstellen: Ik ben Monique. Niet alleen ikzelf vond, maar ook de mensen om mij heen vonden, dat ik gevaarlijk mollig begon te worden. Na 4 fijne zwangerschappen en een ingeslopen eetfout (het opeten van restjes, die op tafel bleven staan) werd tijd dat de overtollige kilo’s eraf gingen. In het verleden heb ik allerlei pogingen ondernomen om af te vallen. Ook de motiverende woorden van mijn man hielpen niets. Ik viel wel af en werd snel weer zwaarder.

Afgelopen jaar heb ik gesport bij Bodycenter Gilze. Ik ben begonnen met 2x per week te sporten in de warmtecabines. In plaats van 1,5 uur te moeten tobben in de fitnessschool, hoefde ik nu maar 2 keer een half uur. Met al heel snel een prachtig resultaat.

Vanaf januari 2010 ben ik ook begonnen met virtueel fietsen bij Keth’s. Eerst een proefles en hetbevielme eigenlijk zo goed, dat ik nu nog steeds 1 maal per week op de fiets klim. En al heel wat kilometers onder goede begeleiding heb afgelegd. Het kost wel moeite en je verliest wel zweetdruppels

Ik ben eigenlijk al heel wat jaren aan het jojoën met mijn gewicht. Ik wil snel resultaat zien. Menig dieet heeft hier ondertussen al de revue gepasseerd, met helaas weinig blijvend resultaat.

Ik had al veel verhalen gehoord over Prodimed, maar ik stond er nogal sceptisch tegenover. In de loop der jaren had ik al het nodige geprobeerd. Dit zal ook wel weer overwaaien, heb ik menig keer gedacht. Maar de resultaten die ik om me heen zag waren verbluffend. In juli heb ik het er toch eens met Kethlin over gehad, of Prodimed ook iets voor mij zou zijn. En in augustus hebben we de eerste intake afspraak gemaakt. Hierbij werd duidelijk uitgelegd wat Prodimed inhield en er kwam een plan van aanpak.

Het resultaat is fantastisch. Al die weken heb ik absoluut geen honger gehad en ook geen behoefte om iets te eten bij de televisie. Het betekende ook een hele nieuwe kledinglijn in een hele andere confectiemaat !

Naast het gebruik van Prodimed, ben ik natuurlijk wel 2 keer per week blijven sporten.

Via deze weg wil ik Kethlin van harte bedanken voor de goede begeleiding en alle steun die ze mij het afgelopen jaar gegeven heeft.


Toos

Hallo iedereen, Hier ben ik weer.

4 jaar geleden afgevallen, maar ondertussen toch ook weer wat aangekomen. Kethlin begon met Prodimed (dieet). Ik vond dat niets, maar na enkele maanden zag ik toch wat verschillende dames en een paar heren slanker worden. Dan toch maar op gesprek gegaan bij Kethlin. Het was nu of nooit.

Op dinsdag 4 mei begonnen. De eerste dag was moeilijk, je lichaam moet toch wennen aan het dieet.

Zo moest ik beginnen met 5 zakjes Prodimed per dag en groenten. Dat ging erg goed, geen honger gehad. Op mijn werk en met vrienden en familie had ik afgesproken dat ik niets mocht eten wat niet bij het dieet hoorde. Dus op feesten bracht ik mijn eigen eten mee, dat ging heel goed.

Hierna mag je weer vlees bij het avondeten, veel rauwkost en groenten. Ook in deze fase viel ik goed af.

Wij (Kethlin en ik) hadden samen afgesproken hoeveel kilo ik wilde gaan afvallen. Inmiddels ben ik aan dat streefgewicht en heb mijn doel bereikt (geen dag honger gehad).

Heb wel heerlijk nieuwe kleren kunnen kopen (Replay broek). Ik ben super trots op mezelf.

Kethlin bedankt voor de goede steun en begeleiding.
Groetjes,
Toos van den Ouweland.